True
Sepri Asennus

Asennuspalvelumme toteuttaa projektisi – aina aikataulussa

Sepri ei ole vain turkulainen mattoliike vaan koko Suomen alueella palveleva pintamateriaalien asennuksen mestari. Meiltä luonnistuvat siis kaikkien pintamateriaalien asennukset aina lattiasta kattoon, parketeista laatoituksiin ja kokolattiamatoista märkätilan muovimattoihin. Teemme asennus-, korjaus- ja remonttitöitä sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Kun tarvitset remonttiapua tai kaipaat ammattilaista pintamateriaalien asennukseen, ota yhteyttä!  

Sepri Toimisto

Asennukset avaimet käteen -pakettina


Jotta sisustaminen ja remontoiminen olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta, asennuspalvelumme palvelee sinua avaimet käteen -periaatteella. Et siis tarvitse erikseen asentajaa tai remontoijaa, vaan saat koko paketin alusta loppuun saakka meiltä. Asennamme myös muita kuin omia tuotteitamme, joten hoidamme tarvittaessa kohteesi kaikkien pintamateriaalien asennukset. Asentajillamme on viralliset VTT-vesieristyssertifikaatit, jotka takaavat, että toteuttamamme märkätilaremontit ovat nykysäädösten mukaisia. 

Yrittäjä, etsitkö yhteistyökumppania korjaus- ja remonttitöihin? 


Vuosikymmenten kokemuksellamme tiedämme, että monesti asuin-, toimisto- tai liikerakennuksen remontti- ja huoltotöitä kasaantuu tehtäväksi juuri silloin, kun aika on jo valmiiksi kortilla. Olipa kyse sitten pintaremontista taloyhtiön rappukäytävään, toimistotilojen maalaamisesta tai vaikkapa koulurakennuksen uuden lattian toteutuksesta, me autamme! Varmista nyt, etteivät hommat jää tekemättä ja kutsu meidät apuun. 

Sepri Toimisto
Sepri Toimisto

Remonttiapua kotiin tai mökille?


Pitääkö lattia vaihtaa tai keittiö remontoida? Olisiko aika uusia kylpyhuoneen pintamateriaalit tai loihtia lastenhuoneesta kasvavan nuoren huone? Kun aika tai osaaminen eivät riitä remonttitöiden suorittamiseen, kannattaa kääntyä luotettavan ammattilaisen puoleen. Me Seprillä teemme pintaremontit yli 45 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla.

Hyödynnä kotitalousvähennys


Kun ostat palveluitamme kotiisi tai vapaa-ajanasunnollesi, voit vähentää 40 prosenttia työn hinnan osuudesta verotuksestasi.

Mattoliike Sepri - Hyödynnä kotitalousvähennys

Ota yhteyttä

JASU ELOMAA

Asennuksen työnjohto & Myynti


0400 505 803
jasu.elomaa@sepri.fi

Mattoliike Sepri - Mikko Impilä

MIKKO IMPILÄ

Asennuksen työnjohto & Myynti


040 500 5388
mikko.impila@sepri.fi

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.