True
panDOMO-lattia viimeistelee Supercellin uuden toimistorakennuksen aulatilan ilmeen

Toteutimme Supercellin vastavalmistuneen pääkonttorin aulatilan betonilattian panDOMO Floor -materiaalilla. Tässä modernissa tilassa yhdistyvät lämpimänsävyinen puu ja betonin maanläheiset harmaan sävyt.  

Supercellin uusi pääkonttori sijaitsee Helsingin Jätkäsaaren Wood City -puukorttelissa, jossa kaikki rakennukset on valmistettu pääosin puusta. Wood City on hankkeen pääurakoitsijan SRV:n ja Stora Enson yhteistyössä kehittämä ainutlaatuinen kokonaisuus. Sen rakennuksissa huokuvat ajattomuus, ekologisuus sekä urbaanius.

Clarico-Text-Image
Clarico-Image-Text

 

Puurakenteiseen pääkonttorin aulatilaan haluttiin betonista valmistetut lattiat tuomaan kontrastia talon sisätiloihin muutoin lämpimänsävyisten puuelementtien rinnalle. Ulkonäkövaatimusten lisäksi lattian tulee toki kestää päivittäistä käyttöä ja kulutusta. Nämä kriteerit huomioiden panDOMO Floor valikoitui pääkonttorin ensimmäisen kerroksen aulatilojen lattiamateriaaliksi.

Supercellin aulatiloissa betoni kohtaa puun


Harmaansävyinen panDOMO Floor sopii erinomaisesti muiden luonnollisten materiaalien ystäväksi avariin tiloihin. Supercellin uuden pääkonttorin aulatilan seiniin ja kattoon on tehty muotoja ristiinliimatun puun avulla tuomaan tilaan moniulotteisuutta ja avaruutta, joita hillitty harmaansävyinen panDOMO Floor -materiaalista valmistamamme lattia täydentää. panDOMO-lattia toimii jatkumona modernin rakennuksen olemukseen. 

Clarico-Text-Image
Clarico-Image-Text

panDOMO Floor sopii julkisten tilojen lattiamateriaaliksi


Supercellin aulatilan panDOMO-lattia pinnoitettiin polyuretaanipinnoitteella, jotta materiaalista saatiin mahdollisimman pitkäikäinen ja helppohoitoinen. 

– panDOMO kestää erittäin hyvin kulutusta ja soveltuu siten erinomaisesti toimistorakennuksiin, joissa tavoitellaan vuosikymmeniä hyväkuntoisina kestäviä pintoja. panDOMO-lattiaa ei tarvitse vaihtaa tai korjata pitkään aikaan, vakuuttaa Seprin työnjohtaja Jasu Elomaa.Polyuretaanipinnoite tekee lattiapinnoista myös helppohoitoiset. 

– Aulatiloja siivotaan jatkuvasti, jolloin lattian helppohoitoisuus on erityisen tärkeää.  

panDOMO asennettiin Supercellin aulatilassa suoraan betonin päälle, ja tekniset varusteet kuten pistorasiat ja muu tekniikka sijoitettiin betonin alle. 

Clarico-Text-Image
sisään Toimistot
Millainen on hyvä toimiston lattia?

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.