Ammattilaisia ja oikeaa asennetta

Mattoliike Sepri on alun perin perustettu vuonna 1975 ja yrityksellä on pitkät perinteet lattioiden pinnoittamisesta aina muovimattojen luvatulta aikakaudelta tähän päivään. Nyt yli 40 vuotta myöhemmin sisustusmateriaalit niin matoissa kuin lattiapinnotteissa ovat kehittyneet valtavasti- samoin Mattoliike Sepri Oy. Yritys on viimevuosina vahvasti laajentunut ja systemaattisesti kehittänyt toimintaansa; tiedostamme osaamisalueemme ja haluamme olla oman alamme parhaita. Sepri palvelee valtakunnallisesti koko Suomessa.

Meille asiakas on tärkein. Työt hoidamme asiakaslähtöisesti, ajallaan ja laadukkaasti.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on kaiken ydin. Seprissä työskentelee tällä hetkellä parisen kymmentä oman alansa ammattilaista. Tuotevalikoimamme laadukkaat materiaalit sopivat niin julkiseen tilaan kuin koteihin. Julkisella puolella kädenjälki näkyy mm. Helsingin keskustakirjasto Oodissa 1 kerroksessa.

Sepri ei ole enää pelkkä mattoliike, vaan se myy ja asentaa kaikkia pintamateriaaleja lattiasta kattoon aina tapeteista, parketteihin, kokolattiamattoihin, tekstiililaattoihin ja läpivärjättyihin design-betonituotteisiin asti. Sepri tarjoaa poikkeuksellisen monipuolista osaamista Suomessa ja yrityksen kohderyhmään kuuluu niin julkisen sektorin kohteet ja yritykset kuin yksityiskodit. Itse asennuskohteet muodostuvat niin ikään uudisrakennuksia kuin remontoitavia tai kunnostettavia kohteita.

Julkisella puolella Seprin kädenjälki näkyy monissa turkulaisravintoloissa, Tyksissä, Turun kirjastossa, matkustajalaivoissa, Turun Linnassa ja Kakolassa. Sepri haluaa olla edelläkävijä, joka pysyttelee aallon harjalla mm. tuomalla uusia tuulia Euroopasta Suomen markkinoille.

Sepri sijaitsee nykyisin Turun sataman tuntumassa ED Designin entisissä tiloissa. Tässä 1 200 neliön rakennuksessa sijaitsee myös yrityksen tyylikkäät myymälätilat.