Pintojen asennus ja huolto

Hoidamme lattiapäällysteiden asennukset alusta loppuun, luotettavasti ja vankalla kokemuksella.

LUE LISÄÄ ASENNUSPALVELUISTA

Betonipinnat

Valikoimaamme kuuluu laadukkaat panDOMO-betonipinnat sekä TOP CIMENT-mikrosementtipinnat.

LUE LISÄÄ BETONIPINNOISTA

Lattiamateriaalit

Tutustu laajaan valikoimaan lattiapäällysteitä aina laminaatista ja parketista muovimattoon sekä betonista kokolattiamattoon.

LUE LISÄÄ LATTIAMATERIAALEISTA

Mittatilausmatot

Laajan mittatilausmattovalikoiman tuotteet leikkaamme ja huolittelemme juuri halutun kokoiseksi ja muotoiseksi.

LUE LISÄÄ MITTATILAUSMATOISTA

Sisääntulomatot

Valitse edustava ja kestävä sisääntulomatto. Valikoimissamme esimerkiksi ritilämattoja tuulikaappeihin sekä kuivaavia ja harjaavia sisääntulomattoja juuri halutussa koossa ja sävyssä.

LUE LISÄÄ SISÄÄNTULOMATOISTA

Sisustusmatot

Tuo kotiin tyyliä ja lämpöä ihanilla, uniikeilla sisustusmatoilla. Valitse itse koko, muoto, materiaali ja väri.

LUE LISÄÄ SISUSTUSMATOISTA

Mattojen hoito ja huolto

Hoida mattoja säännöllisesti ja ohjeiden mukaan.

LUE LISÄÄ HOITO-OHJEISTA

< TAKAISIN

Pintojen asennus ja huolto

ammattitaidolla asennettua

Olemme asentaneet erilaisia lattiapäällysteitä vuodesta 1975 vankalla ammattitaidolla. Teemme niin vedeneristystyöt kuin erilaiset asennustyöt alusta loppuun. Tuotevalikoimamme on täynnä laadukkaita materiaaleja, jotka asentuvat luotettavasti ammattilaisten käsissä; asennamme parketit, laminaatit, muovimatot, muovilaatat, kokolattiamatot, linoleumit, laatat, designbetonit, mikrosementit jne.

Meillä on VTT:n hyväksymät vedeneristyssertifikaatit ja palvelumme on kotitalousvähennyskelpoista.

HUOLELLISESTI HUOLLETTUA

Lattiamateriaalin valintaan vaikuttavat muun muassa käyttötarkoitus, ulkonäkö, kulutuksen kestävyys ja puhdistettavuus. Huolella suunniteltu ja toteutettu lattia kannattaa jatkossakin huoltaa oikein. Hiomme myös vanhan parkettilattiasi uuteen uskoon.

ASENNUS- JA LATTIOIDEN KORJAUS-/HUOLTOTÖITÄ KOSKEVAT TIEDUSTELUT

TONI STENING
toimitusjohtaja

040 555 3400
TONI.STENING@SEPRI.FI

MIKKO JÄÄSTÖ
asennuspuolen työnjohto

040 146 5765
MIKKO.JAASTO@SEPRI.FI

< TAKAISIN

Betonipinnat

panDOMO-BETONIPINNAT

panDOMO on moderni valinta niin kotiin kuin julkitilaan. Se taipuu arkkitehtuurin ja asiakkaan oman tyylin mukaan. Saumatonta materiaalia voidaan läpivärjätä, ja sen pinnassa on kaunis silkkinen kiilto.

panDOMOA voidaan käyttää myös katossa tai seinässä. Se kestää hyvin kulutusta ja sen puhtaana pitäminen on helppoa. panDOMO sopii myös käytettäväksi yhdessä vesikiertoisen lattialämmityksen kanssa.

panDOMON takana on ARDEX OY, yksi johtavista sementtipohjaisten rakennustuotteiden valmistajista. Korkealuokkaiset tuotteet, jatkuva tuotekehitys ja tekninen neuvonta ovat hyvän lopputuloksen tae.

 

TOP CIMENT -MIKROSEMENTTIPINNAT

Mikrosementillä saadaan saumatonta ja tyylikästä pintaa. Lisää tuotetietoa tulossa pian!

< TAKAISIN

Lattiamateriaalit

LAAJA VALIKOIMA LATTIAPÄÄLLYSTEITÄ

Laadukkaaseen lattiaan kannattaa panostaa, olipa kyseessä sitten koti, toimisto tai liiketila. Monipuolinen valikoimamme kattaa tarvitsemasi lattiapäällysteet laidasta laitaan; parketit, laminaatit, muovimatot, muovilaatat, kokolattiamatot, neulahuopamatot, linoleumit sekä betonilattiat niin kuivaan kuin kosteaan tilaan. Valikoimaamme kuuluu myös allergiatestattuja vaihtoehtoja.

Kauttamme saat myös muotoonleikatut ja huolitellut venematot, automatot ja asuntovaunumatot. Tekstiileillä saat muutettua vanhemmankin veneen, asuntoauton tai -vaunun ilmettä helposti. Lisäksi matot suojaavat lattiapintoja lialta ja naarmuilta. Leikkaamme ja huolittelemme matot juuri oikean kokoisiksi. Kaikki tuotteemme saat myös asennettuina.

< TAKAISIN

Mittatilausmatot

KÄSITYÖNÄ RÄÄTÄLÖIDYT MATOT

Mittatilausmattojemme koon, muodon, laadun ja värin voit valita itse. Materiaaleiksi voit valita vaikka villan, silkin, sisalin, kookoksen tai laadukkaan keinokuidun. Vaihtoehtoja löytyy laajasti myös allergisille.

Laaja mattovalikoimamme koostuu Euroopan parhaiden valmistajien tuotteista. Mattoräätälimme tekee sisustusmatoista oikean kokoiset ja muotoiset kätevästi toiveiden mukaan. Teemme mattoihin kanttauksen käsityönä Turussa.

Kauttamme saat myös muotoonleikatut ja huolitellut venematot, automatot ja asuntovaunumatot. Tekstiileillä saat muutettua vanhemmankin veneen, asuntoauton tai -vaunun ilmettä helposti. Lisäksi matot suojaavat lattiapintoja lialta ja naarmuilta. Leikkaamme ja huolittelemme matot juuri oikean kokoisiksi. Kaikki tuotteemme saat myös asennettuina.

MITTATILAUSMATTOJA KOSKEVAT TIEDUSTELUT

PUH. (02) 284 9990
INFO@SEPRI.FI

< TAKAISIN

Sisääntulomatot

SISÄÄNTULOMATOT JA RITILÄMATOT ERILAISIIN KIINTEISTÖIHIN

Olemme täyden palvelun mattoliike, hoidamme kaikki mattotoimitukset vankalla asiantuntemuksella. Kartoitamme kohteen, toimitamme sisääntulomatot ja asennamme ne paikalleen avaimet käteen -periaatteella. Palveluksessasi ovat myös laatoituksen, maalauksen ja tapetoinnin ammattilaiset.

Sisääntulomattojen mittauspalvelu on ilmainen Turun alueella.

PYYDÄ TARJOUS MATTOTOIMITUKSESTA TAI TILAA SISÄÄNTULOMATTOJEN MITTAUS

< TAKAISIN

Sisustusmatot

NAUTI YKSILÖLLISYYDESTÄ

Sisustusmattojemme koon, muodon, laadun ja värin voit valita itse. Materiaaleiksi voit valita vaikka villan, silkin, sisalin, kookoksen tai laadukkaan keinokuidun. Vaihtoehtoja löytyy laajasti myös allergisille.

Laaja mattovalikoimamme koostuu Euroopan parhaiden valmistajien tuotteista. Mattoräätälimme tekee sisustusmatoista oikean kokoiset ja muotoiset kätevästi toiveiden mukaan. Teemme mattoihin kanttauksen käsityönä Turussa.

Myös laaja valikoima valmiin kokoisia mattoja eri materiaaleissa.

< TAKAISIN

Mattojen hoito ja huolto

HYVIN HOIDETTU PYSYY PITKÄÄN TYYLIKKÄÄNÄ

Mattojen perushoitoon kuuluvat säännöllinen imurointi, jolloin lika ja roska saadaan pois. Mahdolliset tahrat kannattaa poistaa välittömästi.

SISALMATTOJEN HOITO JA PUHDISTUS

Sisal on väriltään vaalea, voimakaskiiltoinen ja karkea luonnonkuitu. Sisal kestää hyvin kovaa kulutusta. Se on luonnonkuitu, joka imee ja luovuttaa kosteutta kulloinkin vallitsevan ilmanlämpötilan ja kosteuden mukaan.

Sisal on helppohoitoinen, näyttävä ja säilyy kauniina pitkään, kun noudatetaan seuraavia hoito-ohjeita:

 1. Viikoittainen imurointi
 2. Tahrojen poisto:
  a) Tahrat tulee poistaa heti niiden tultua. Tahrat pyyhitään /painellaan puhtaalla värjäämättömällä liinalla (ei hankaavaa liikettä).
  b) Tahran puhdistukseen käytetään niukasti haaleaa vettä ja neutraalia pesuainetta.
  c) Pyyhitään kuivalla, puhtaalla liinalla ja kuivataan huolellisesti.
  Älä kastele SISALIA läpimäräksi. Sisal on puhdas luonnonkuitu ja kastuessaan saattaa kutistua! Läpikasteluun sisältyy aina riski, että maton muoto muuttuu tai matto alkaa kupruilemaan.
 3. Pesetä Sisalmatto vain kun se todella vaatii pesua. Jos koko matto vaatii puhdistusta, suositellaan se tehtäväksi ammattimaisissa mattopesuloissa, kuivapesuna. Sisal voi kutistua pesussa noin 5-10 %.

VILLAMATON HOITO-OHJE

Oikea ja säännöllinen huolto lisää maton ikää ja auttaa säilyttämään maton ulkonäön.

Villamaton hoito on yleensä helppoa, koska aito villa hylkii likaa. Irtolika tulee poistaa viikoittain matosta imuroimalla niin, että kovien ja terävien likahippujen aiheuttamat vauriot saataisiin pysymään mahdollisimman pieninä. Hiekka ym. vastaava irtolika tulee sitä vaikeammaksi poistaa mitä syvemmälle mattoon se työntyy.

Ensimmäisten käyttöviikkojen aikana suosittelemme imurointia tavallista useammin, jotta mahdollinen irtonöyhtä saadaan nopeammin pois matosta. Uusista villamatoista irtoaa aina jonkin verran irtokuituja ja nukkaa, jotka ovat jääneet mattoon valmistuksen aikana. Mitä paksumpi nukka, sitä enemmän nukkaa aluksi irtoaa.

Säännöllisen imuroinnin lisäksi on tarvittaessa tehtävä tahranpoistoa. Mahdolliset tahrat on yleensä helppoa poistaa tuoreeltaan pyyhkien kevyesti kostealla liinalla. Suurin osa tuoreista tahroista lähtee pois pelkällä vedellä. Vältä aina voimakasta hankausta ja pyyhi tahraa reunoilta keskelle päin. Kuratahrat saa pois parhaiten antamalla tahran ensin kuivua ja sitten imuroimalla. Rasva ja eräät muut aineet tarttuvat kuituihin eivätkä poistu mekaanisella puhdistuksella. Jos mattoon tulee erityisen hankala tai näkyvä tahra, kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen. Irtomattojen laakapesu tulee teettää ammattilaisella. Mattoa ei kannata pesettää turhan takia. Se saattaa menettää muotoa ja kokoa.

*Hyvä apua paikallisten tahrojen poistoon on vaalea Marseille-saippua. Saippuaa vaahdotetaan käsissä ja vaahto taputellaan (ei voimakasta hankausta) kevyesti tahrakohtaan. Tämän jälkeen annetaan hetki vaikuttaa, jonka jälkeen tahraa imeytetään pois niukalla vedellä värjäämättömän liinan kanssa. Marseille-saippua säilyttää villassa ominaisen rasvaisen kerroksen.