True
Clarico-Image-Text

Pintojen asennus ja huolto


Hoidamme lattiapäällysteiden asennukset alusta loppuun, luotettavasti ja vankalla kokemuksella.

Olemme asentaneet erilaisia lattiapäällysteitä vuodesta 1975 vankalla ammattitaidolla. Teemme niin vedeneristystyöt kuin erilaiset asennustyöt alusta loppuun. Tuotevalikoimamme on täynnä laadukkaita materiaaleja, jotka asentuvat luotettavasti ammattilaisten käsissä; asennamme parketit, laminaatit, muovimatot, muovilaatat, kokolattiamatot, linoleumit, laatat, designbetonit, mikrosementit jne.

Clarico-Image-Text

Saumattomat tuotteet: PanDOMO, mikrosementti ja Liquidfloors


Valikoimaamme kuuluu laadukkaat panDOMO-betonipinnat, TOPCIMENT-mikrosementtipinnat sekä LIQUIDFLOORS pintamateriaali.

Clarico-Image-Text

Lattiamateriaalit


Tutustu laajaan valikoimaan lattiapäällysteitä aina laminaatista, vinyylistä, parketista muovimattoon sekä betonista kokolattiamattoon.

Laadukkaaseen lattiaan kannattaa panostaa, olipa kyseessä sitten koti, toimisto tai liiketila. Monipuolinen valikoimamme kattaa tarvitsemasi lattiapäällysteet laidasta laitaan; parketit, laminaatit, vinyylilattiat, muovimatot, muovilaatat, kokolattiamatot, tekstiililaatat, neulahuopamatot, linoleumit sekä betonilattiat niin kuivaan kuin kosteaan tilaan. Valikoimaamme kuuluu myös allergiatestattuja vaihtoehtoja.

Clarico-Image-Text

Mittatilaus- ja kokolattiamatot sekä porrasmatot


Laajan mittatilausmattovalikoiman matot leikkaamme ja huolittelemme juuri halutun kokoiseksi ja muotoiseksi.

Mittatilausmattojemme koon, muodon, laadun ja värin voit valita itse. Materiaaleiksi voit valita vaikka villan, silkin, sisalin, kookoksen tai laadukkaan keinokuidun. Vaihtoehtoja löytyy laajasti myös allergisille.

Clarico-Image-Text

Sisääntulo- ja parvekematot


Valitse edustava ja kestävä sisääntulomatto. Valikoimissamme esimerkiksi ritilämattoja tuulikaappeihin sekä kuivaavia ja harjaavia sisääntulomattoja juuri halutussa koossa ja sävyssä.

Meillä myös laaja valikoima parvekemattoja. Mahdollisuus tehdä parvekkeelle matto yhdestä palasta vettä kestävästä materiaalista ilman saumoja.

Clarico-Image-Text

Sisustusmatot


Tuo kotiin tyyliä ja lämpöä ihanilla, uniikeilla sisustusmatoilla. Valitse itse koko, muoto, materiaali ja väri.

Mattojen perushoitoon kuuluvat säännöllinen imurointi, jolloin lika ja roska saadaan pois. Mahdolliset tahrat kannattaa poistaa välittömästi.

Clarico-Image-Text

Mattojen hoito ja huolto


Hoida mattoja säännöllisesti ja ohjeiden mukaan.

Mattojen perushoitoon kuuluvat säännöllinen imurointi, jolloin lika ja roska saadaan pois. Mahdolliset tahrat kannattaa poistaa välittömästi.

Tänne tekstiä tai pois

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.