< TAKAISIN

panDOMO

BETONIPINTA TILAAN KUIN TILAAN

panDOMO on moderni valinta niin kotiin kuin julkitilaan. Se taipuu arkkitehtuurin ja asiakkaan oman tyylin mukaan. Saumatonta materiaalia voidaan läpivärjätä, ja sen pinnassa on kaunis silkkinen kiilto.

panDOMOA voidaan käyttää myös katossa tai seinässä. Se kestää hyvin kulutusta ja sen puhtaana pitäminen on helppoa. panDOMO sopii myös käytettäväksi yhdessä vesikiertoisen lattialämmityksen kanssa.

panDOMON takana on Ardex Oy, yksi johtavista sementtipohjaisten rakennustuotteiden valmistajista. Korkealuokkaiset tuotteet, jatkuva tuotekehitys ja tekninen neuvonta ovat hyvän lopputuloksen tae.

Tutustu panDOMO-designbetonipintaan:
PANDOMO

< TAKAISIN

Top Ciment

SAUMATONTA JA TYYLIKÄSTÄ PINTAA MIKROSEMENTILLÄ

Maahantuomme laadukasta TOPCIMENT-mikrosementtiä

https://www.topciment.com/en/

Vuosien kokemuksella myymme ja asennamme laajasta TOPCIMENT-valikoimasta räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaan.

< TAKAISIN

Liquidfloors

SAUMATONTA TASAISTA PINTAA LIQUIDFLOORSILLA KOTIIN JA JULKISEEN TILAAN

 

https://www.liquidfloors.be/en

 

< TAKAISIN

Kiinteistömatot

SISÄÄNTULOMATOT JA RITILÄMATOT ERILAISIIN KIINTEISTÖIHIN

Olemme täyden palvelun mattoliike, hoidamme kaikki mattotoimitukset vankalla asiantuntemuksella. Kartoitamme kohteen, toimitamme sisääntulomatot ja asennamme ne paikalleen avaimet käteen -periaatteella. Palveluksessasi ovat myös laatoituksen, maalauksen ja tapetoinnin ammattilaiset.

Sisääntulomattojen mittauspalvelu on ilmainen Turun alueella.

Voit tilata mattosi myös brändättynä. Saat siihen oman yrityksesi logon tai tuotemerkin.

KYSY LISÄÄ LOGOMATOISTA

< TAKAISIN

Uniikit sisustusmatot ja kokolattiamatot

VALITSE ITSE KOKO, MUOTO MATERIAALI JA VÄRI

Laaja valikoima valmiita mattoja eri koossa ja materiaaleissa sekä laaja valikoima malleja, joista voimme räätälöidä uniikkeja sisustusmattoja tai asentaa kokolattiamattoja.

< TAKAISIN

Lattiamateriaalit

LAATUA LATTIAAN

Laadukkaaseen lattiaan kannattaa panostaa, olipa kyseessä sitten koti, toimisto tai liiketila. Monipuolinen valikoimamme kattaa tarvitsemasi lattiapäällysteet laidasta laitaan; parketit, laminaatit, muovimatot, muovilaatat, keraamiset laatat, kokolattiamatot, neulahuopamatot, linoleumit sekä betonilattiat niin kuivaan kuin kosteaan tilaan. Valikoimaamme kuuluu myös allergiatestattuja vaihtoehtoja.

Kauttamme saat myös venematot, automatot, asuntovaunumatot sekä messumatot ja julkisten tilojen matot. Tekstiileillä saat muutettua vanhemmankin veneen, asuntoauton tai -vaunun ilmettä helposti. Lisäksi ne suojaavat lattiapintoja lialta ja naarmuilta.

< TAKAISIN

Vene- ja automatot

MUOTOONLEIKATUT MATOT

Etsitkö laadukasta ja kestävää mattoa veneeseen tai asuntoautoon tai -vaunuun? Meiltä saat nekin. Valikoimaamme kuuluu myös allergiatestattuja vaihtoehtoja. Leikkaamme ja kanttaamme matot oikean kokoisiksi.

Tekstiileillä saat muutettua vanhemmankin veneen, asuntoauton tai -vaunun ilmettä helposti. Lisäksi ne suojaavat lattiapintoja lialta ja naarmuilta. Tule käymään ja tutustu vaihtoehtoihin!

< TAKAISIN

Asennustarvikkeet

AMMATTILAISEN ASENNUSMATERIAALIT

Hanki parhaat, ammattilaistenkin käyttämät tuotteet: sisustajan liimat, laastit, tasoitteet ja listat. Tutustu esimerkiksi tarrakiinnitteisiin listoihin tai puukuvioituihin sauma- ja kulmalistoihin.

Vaativiin pohjatöihin voit valita tuotteita: tasoitteet ja laatoitusaineet, vedeneristeet ja useat erikoistuotteet kuten liimat, tasoitteet, seinä- ja kulmalistat sekä teipit.

Kiinnitä, tasoita, suojaa, peitä ja korosta! Löydät kaiken tarvitsemasi huippumerkeistämme