< TAKAISIN

panDOMO

BETONIPINTA TILAAN KUIN TILAAN

panDOMO on moderni valinta niin kotiin kuin julkitilaan. Se taipuu arkkitehtuurin ja asiakkaan oman tyylin mukaan. Saumatonta materiaalia voidaan läpivärjätä, ja sen pinnassa on kaunis silkkinen kiilto.

panDOMOA voidaan käyttää myös katossa tai seinässä. Se kestää hyvin kulutusta ja sen puhtaana pitäminen on helppoa. panDOMO sopii myös käytettäväksi yhdessä vesikiertoisen lattialämmityksen kanssa.

panDOMON takana on Ardex Oy, yksi johtavista sementtipohjaisten rakennustuotteiden valmistajista. Korkealuokkaiset tuotteet, jatkuva tuotekehitys ja tekninen neuvonta ovat hyvän lopputuloksen tae.

panDOMOSSA on rajaton värikartta. Se toimitetaan aina täysin asennettuna avaimet käteen -periaatteella. Saumattomuutensa ansiosta sitä on helppo yhdistää muihin materiaaleihin ja mahdollisuus erikoisratkaisuihin.

Tutustu panDOMO-designbetonipintaan:
PANDOMO

 Pyydä tarjous:

jasu.elomaa@sepri.fi tai 040 050 5803

< TAKAISIN

Mikrosementti - TopCiment

SAUMATONTA JA TYYLIKÄSTÄ PINTAA MIKROSEMENTILLÄ

 

Vuosien kokemuksella myymme ja asennamme laajasta TOP CIMENT-mikrosementtivalikoimasta räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaan. Mikrosementti on akryylisementtipinnoite, joka on kestävää ja saumatonta pintaa.

TOP CIMENT -MONIPUOLINEN MIKROSEMENTTI

Mikrosementointiin Sepri käyttää TOP CIMENTTIÄ, joka tulee Espanjasta. Sepri on asentanut ja myynyt mikrosementtiä yli 10 vuotta. Kaikkien vuosien kokemuksella olemme todenneet tuotteen laadukkaaksi materiaaliksi ja uskallamme suositella sitä vaativiinkin kohteisiin. Seprin asentajat ovat saaneet koulutuksen Espanjan tehtaalla, mikä takaa asennuksen ammattitaidon.

Top Ciment mikrosementti sopii hyvin julkisiin ja kodin tiloihin. Mikrosementti sopii niin uudiskohteisiin kuin remontoitaviin tiloihin. Sitä voidaan asentaa lattioihin, seiniin ja kattoihin. Kosteat tilat kuten kylpyhuoneet käyvät mikrosementtiasennukseen. Lattia ja seinät yhdistyvät saumattomasti ilman silikonia myös kosteissa tiloissa. Valittavana on neljä eri pintakarkeutta asennuskohteesta riippuen. Saatavana on laaja valikoima värejä. 

Top Ciment tarjoaa monipuolisia sisustusmahdollisuuksia, joissa vain suunnittelijan mielikuvitus on rajana.

Käsityönä tehtävä asennus takaa asennuskohteen lopputulokselle ainutlaatuisen ja uniikin luonteen.

Voit tilata meiltä joko pelkän Top Ciment mikrosementtimateriaalin itseasennuksella tai avaimet käteen  -asennuksella.

Mikrosementillä saadaan saumatonta ja tyylikästä pintaa. Se on ympäristöystävällinen tuote, luonnolliset materiaalit.

MIKROSEMENTTI KYLPYHUONEISSA

Mikrosementtiä voidaan tehdä suoraan laatan päälle mikäli vedeneristys laattojen alla on kunnossa ja laatat kiinni pohjassa. Jos asennus on mahdollista vanhan pinnan päälle ilman purkutöitä remontista tulee nopeampi ja kustannustehokas. Mikrosementti koostuu useista ohuista kerroksista ja vaiheista. Asentajan kädenjälki on aina uniikki. Oikea asennus ja ohjeiden noudattaminen on tärkeää.

YLEISIÄ OHJEITA MIRKOSEMENTIN KÄYTTÄJÄLLE

Kuukausi valmistumisen jälkeen mikrosementti saavuttaa halutut kovuus- ja kemikaaliset kestävyysarvot. Siksi on noudatettava varovaisuutta ensimmäisen kuukauden aikana.

- 24 tunnin valmistumisen jälkeen voit kävellä mikrosementillä.

- Suosittelemme suihkun käyttöä kolmen päivän päästä valmistumisesta.

Pintojen peittäminen kahden ensimmäisen viikon aikana estää sementin kuivumisen, joten älä laita mattoja tai mitään suojia, kuten suojalevyjä tai -papereita.

- Älä jätä lattialle suoraan shampoota tai saippuaa, koska niissä on syövyttäviä aineita ja voivat jättää jälkiä. Shamppoo pullot kannattaa säilyttää telineissä eikä lattialla.

- Älä jätä pannuja tai kattiloita suoraan työtason päälle, koska lämpö voi pitkällä aikavälillä vaurioittaa pintaa.

- Keitto- tai hella-alueen takaseinä tulee puhdistaa säännöllisesti.

- Vältä pitkäaikaisia kosteuksia, kuten märkiä mattoja ja pyyhkeitä lattialla tai esim. kukkaruukkuja, jotka vuotavat vettä.

- Kivet ja hiekka voivat naarmuttaa pintaa.

- Vältä iskuja ja kitkaa kovien ja raskaiden esineiden kanssa. Jos haluat siirtää huonekaluja "nosta ja laske"; älä koskaan vedä.

- Suosittelemme suojaamaan lattiaa huonekaluilta tai huonekalujen jaloilta, jotka saattavat olla haitallisia mikrosementille, kuten metallijalat ja terävät pinnat. Huonekalujen alla pehmikkeiden käyttö on suositeltavaa.

PESU

Suosittelemme mikrosementin säännöllistä pesua oikeilla aineilla suoja-kerroksen saamiseksi. Puhdistamiseen suosittelemme TopCiment pesuainetta, jota saat meiltä. 

Ekologinen Ecoclean, jonka käyttö aloitetaan vasta kun on kulunut kaksi viikkoa työn valmistumisesta. Se on tehokas puhdistusaine, joka soveltuu mikrosementtipintojen puhdistukseen. Putsaa myös vaikean ja pinttyneen lian.

Käyttö: Sekoita 40 ml tuotetta 5 litraan vettä. Levitä mopilla ja huuhtele.

 

Mikrosementti puhdistetaan neutraalilla PH aineilla. Vältetään kloria, valkaisuainetta ja ammoniakkia.

Maahantuomme laadukasta TOP CIMENT-mikrosementtiä.

https://www.topciment.com/en/

Jos kiinnostuit tuotteesta pyydä meiltä tarjous:

jasu.elomaa@sepri.fi tai 040 050 5803

< TAKAISIN

Liquidfloors

SAUMATONTA TASAISTA PINTAA LIQUIDFLOORSILLA KOTIIN JA JULKISEEN TILAAN

 

LIQUIDFLOORS

LiquidFloors on 100%:sti saumatonta pintaa lattioihin, seiniin, portaisiin kodin eri tiloista aina kylpyhuoneisiin.

Se soveltuu sekä kodintiloihin että julkitiloihin. LiquidFloorsissa on lämmin, pehmeä ja joustava tuntuma.

Tuote antaa saumattomuudellaan tilan tuntua ja se on helppo pitää puhtaana.

LiquidFloorsin seinä-ja lattiapinnat sulautuvat yhteen. Materiaali on elastista polyuretaania, joten saumoissa ei tarvita silikoonia. Yksinkertaisuudellaan se antaa tilaa kaikelle muulle sisustukselle.

Saatavana upeissa sävyissä ja kokonaisvaltaisena palveluna. Tuote on Belgialainen ja yksinoikeudella Suomessa Seprillä.

https://www.liquidfloors.be/en

Pyydä tarjous:

jasu.elomaa@sepri.fi tai 040 050 5803

 

< TAKAISIN

Kiinteistömatot

SISÄÄNTULOMATOT JA RITILÄMATOT ERILAISIIN KIINTEISTÖIHIN

Olemme täyden palvelun mattoliike, hoidamme kaikki mattotoimitukset vankalla asiantuntemuksella. Kartoitamme kohteen, toimitamme sisääntulomatot ja asennamme ne paikalleen avaimet käteen -periaatteella. Palveluksessasi ovat myös laatoituksen, maalauksen ja tapetoinnin ammattilaiset.

Sisääntulomattojen mittauspalvelu on ilmainen Turun alueella.

Voit tilata mattosi myös brändättynä. Saat siihen oman yrityksesi logon tai tuotemerkin.

KYSY LISÄÄ LOGOMATOISTA

< TAKAISIN

Uniikit sisustusmatot ja kokolattiamatot

VALITSE ITSE KOKO, MUOTO MATERIAALI JA VÄRI

Laaja valikoima valmiita mattoja eri koossa ja materiaaleissa sekä laaja valikoima malleja, joista voimme räätälöidä uniikkeja sisustusmattoja tai asentaa kokolattiamattoja.

Meiltä myös materiaalimyyntinä sekä asennuksella kestävää ja hyvää tekstiililaattaa. Uudet mallit ovat juuri saapuneet tekstiililaattoihin, joten kannattaa tulla tutustumaan.

Tekstiililaatta on kulutusta kestävä ja ääntä vaimentava materiaali. Se sopii hyvin niin julkkisiin tiloihin kuin koteihin. Tekstiililaatat ovat kustannustehokkaampi vaihtoehto.

< TAKAISIN

Lattiamateriaalit

LAATUA LATTIAAN

Laadukkaaseen lattiaan kannattaa panostaa, olipa kyseessä sitten koti, toimisto tai liiketila. Monipuolinen valikoimamme kattaa tarvitsemasi lattiapäällysteet laidasta laitaan; parketit, laminaatit, muovimatot, muovilaatat, keraamiset laatat, kokolattiamatot, neulahuopamatot, linoleumit, vinyylitlattiat, tekstiililaatat sekä betonilattiat niin kuivaan kuin kosteaan tilaan. Valikoimaamme kuuluu myös allergiatestattuja vaihtoehtoja.

Kauttamme saat myös venematot, automatot, asuntovaunumatot sekä messumatot ja julkisten tilojen matot. Tekstiileillä saat muutettua vanhemmankin veneen, asuntoauton tai -vaunun ilmettä helposti. Lisäksi ne suojaavat lattiapintoja lialta ja naarmuilta.

< TAKAISIN

Vene- ja automatot

MUOTOONLEIKATUT MATOT

Etsitkö laadukasta ja kestävää mattoa veneeseen tai asuntoautoon tai -vaunuun? Meiltä saat nekin. Valikoimaamme kuuluu myös allergiatestattuja vaihtoehtoja. Leikkaamme ja kanttaamme matot oikean kokoisiksi.

Tekstiileillä saat muutettua vanhemmankin veneen, asuntoauton tai -vaunun ilmettä helposti. Lisäksi ne suojaavat lattiapintoja lialta ja naarmuilta.

Ota omat vanhat matot mukaasi ja leikkaamme niistä sinulle uudet venematot. Valikoit meidän laajasta materiaali- ja värivalikoimasta itseäsi miellyttävän maton. Hyvät villa- sekä kokolattiamatot lähtevät 59 eur/m2 ylöspäin. Kanttaamme kaikki matot kokonaan taikka vain osittain tarpeelliset kohdat. Kanttauspalvelu maksaa 11 eur/ jm kanttinauhalla. Tule käymään ja tutustu vaihtoehtoihin! Ostotapahtuma on yllättävän helppo ja nautit retkeilystä kun sinulla on siistit, lämpöiset ja pehmeät matot jalkojesi alla. Tulemme myös asentamaan tarvittaessa rappusmatot veneisiin, jotka tarvitsevat erillisen liimauksen ja asennuksen. Kysy rohkeasti tarjousta.

< TAKAISIN

Asennustarvikkeet

AMMATTILAISEN ASENNUSMATERIAALIT

Hanki parhaat, ammattilaistenkin käyttämät tuotteet: sisustajan liimat, laastit, tasoitteet ja listat. Tutustu esimerkiksi tarrakiinnitteisiin listoihin tai puukuvioituihin sauma- ja kulmalistoihin.

Vaativiin pohjatöihin voit valita tuotteita: tasoitteet ja laatoitusaineet, vedeneristeet ja useat erikoistuotteet kuten liimat, tasoitteet, seinä- ja kulmalistat sekä teipit.

Kiinnitä, tasoita, suojaa, peitä ja korosta! Löydät kaiken tarvitsemasi huippumerkeistämme

< TAKAISIN

Bolon matot

Bolonin vilyylimatoa on paljon ympäri maailmaa julkitiloissa kokolattiamattoina. Myös luksushotellit käyttävät sitä. Bolon tekee vahvasti yhteistyötä muotitalojen kanssa, joten mallistot ovat koko ajan trendikkäät ja ajan hengessä. Bolonin vinyylimatot ovat tyylikkäitä ja korkealaatuisia.

Meillä Seprin ompelijat tekevät Bolon kokolattiamattorullasta yksittäisiä Bolon mattoja kanttauksella tilattujen mittojen mukaan. Kaikki trendikkäät kuosit ovat saatavilla niin julkitilamatoiksi kuin kotitalouteen.

Bolon on ruotsalainen perheyritys jo kolmannessa polvessa. Kokolattiamattorullat valmistetaan 100%:sti Ruotsissa. Alkuaan Bolon vinyylimatot on suunniteltu vuosikymmeniä sitten caravaanareille sisä- ja ulkotiloihin.

Bolon matot on helppo pitää puhtaana ja ne ovat erittäin kestäviä. Matot ovat saavuttaneet suuren suosion varsinkin toimistoissa ja hotelleissa, joissa tarvitaan laadukas matto viimeistelemään julkitilan ilmettä, mutta sen pitää olla samalla kestävä ja helppo puhdistaa.

Kotitaloudet ovat tykästyneet mattoon etenkin ruokapöydän alla, koska matto on trendikäs sekä tippunut ruoka ja juoma on helppo poistaa matosta. Myös eteiseen matto on loistava valinta.

Sepri tekee myös kokolattiamattoasennuksia tämän materiaalin kanssa kaikkiin kohteisiin sekä esittelee Bolon malleja ja kouseja mielellään alan suunnittelijoille projekteihin.

Kysy rohkeasti lisää tästä upeasta tuotteesta, joka on saavuttanut suurta suosiota maailmalla.

Kirsi Laakamaa
Projektimyynti

040 733 7936
kirsi.laakamaa@sepri.fi

Päivi Hakala
myynti

050 465 4779
paivi.hakala@sepri.fi