True
Bolon matot

Bolon-matot

Bolonin vilyylimatoa on paljon ympäri maailmaa julkitiloissa kokolattiamattoina. Myös luksushotellit käyttävät sitä. Bolon tekee vahvasti yhteistyötä muotitalojen kanssa, joten mallistot ovat koko ajan trendikkäät ja ajan hengessä. Bolonin vinyylimatot ovat tyylikkäitä ja korkealaatuisia.
Meillä Seprin ompelijat tekevät Bolon-kokolattiamattorullasta yksittäisiä Bolon-mattoja kanttauksella tilattujen mittojen mukaan. Kaikki trendikkäät kuosit ovat saatavilla niin julkitilamatoiksi kuin kotitalouteen.

Bolon-matot ovat helppohoitoisia 

Bolon on ruotsalainen perheyritys jo kolmannessa polvessa. Kokolattiamattorullat valmistetaan 100%:sti Ruotsissa. Alkuaan Bolon-vinyylimatot on suunniteltu vuosikymmeniä sitten karavaanareille sisä- ja ulkotiloihin.
Bolon matot on helppo pitää puhtaana ja ne ovat erittäin kestäviä. Matot ovat saavuttaneet suuren suosion varsinkin toimistoissa ja hotelleissa, joissa tarvitaan laadukas, kestävä ja helppohoitoinen matto viimeistelemään julkitilan ilmettä.

Bolon on vastuullinen valinta

Bolon-matot ovat kestävää muovia, joka ei sisällä lainkaan haitallisia kemikaaleja kuten ftalaatteja tai raskasmetalleja ja joka voidaan kierrättää jopa 7 kertaa. Bolonin kaikki mallistot sisältävät kierrätettyjä materiaaleja.
Kotitaloudet ovat tykästyneet mattoon etenkin ruokapöydän alla, koska matto on trendikäs ja siitä on helppo poistaa ruoka- ja juomatahrat. Bolon-matto on loistava valinta myös eteiseen.
Sepri tekee myös kokolattiamattoasennuksia tämän materiaalin kanssa kaikkiin kohteisiin sekä esittelee Bolon malleja ja kuoseja mielellään alan suunnittelijoille projekteihin. Kysy siis rohkeasti lisää tästä upeasta tuotteesta, joka on saavuttanut suurta suosiota maailmalla!

Tutustu Bolon-mattoihin >>

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.