True
Kodit

Designbetoni panDOMO – betonipinta tilaan kuin tilaan

Sementtipohjaisen panDOMO-designbetonin kanssa vain mielikuvitus on rajana! Se taipuu saumattomasti lähes kaikenlaisiin toteutuksiin, väreihin ja pintoihin. Kun haluat pintamateriaalin säilyvän hyvänä ja kestävän käytössä jopa vuosikymmeniä, panDOMO-designbetoni on juuri oikea valinta. Se sopii pintamateriaaliksi jokaiseen kohteeseen: julkisiin tiloihin, ravintoloihin ja koteihin sekä lattioihin, seiniin ja kattoihin. 

Clarico-Text-Image

Designbetoni panDOMO tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia


Designbetoni panDOMOon ovat ihastuneet niin suunnittelijat, arkkitehdit kuin yksityishenkilötkin, sillä se tarjoaa loputtoman määrän mahdollisuuksia kaikenlaisten tilojen sisustukseen. Viileillä harmaan sävyillä panDOMOlla voi luoda hillittyä, teollista tyyliä, kun taas lisäämällä pintaan tekstuuria ja käyttämällä maanläheisiä sävyjä saavutetaan lämmin, jopa välimerellinen tunnelma.

Designbetoni panDOMOn rajaton värikartta mahdollistaa loputtoman määrän sävyjä, minkä ansiosta panDOMOn kanssa ei tarvitse tyytyä kompromissiratkaisuihin! Lisäksi sen voi helposti asentaa lattialämmityksen päälle sekä yhdistää muihin materiaaleihin, joten lopputuloksesta saadaan aina uniikki ja persoonallinen. panDOMO on myös erittäin hengittävä pintamateriaali, eli se auttaa säilyttämään sisäilman ja rakenteet hyvinä. 

Designbetoni panDOMO kestää kulutusta


Yksi panDOMO-designbetonin parhaita puolia on sen erinomainen kulutuksenkesto: materiaali on erittäin kovaa ja kestää loistavasti niin lapsiperhearkea, toimistotuolien pyöriä kuin tuhansia päivittäisiä kävijöitäkin. Kulutuksenkestossa panDOMO onkin vertaansa vailla – sille on hankalaa löytää tasavertaista kilpailijaa.

Ennen levitystä panDOMOn haluttu värisävy saavutetaan läpivärjäyksellä, jonka ansiosta pinnan alta ei paljastu toista väriä, vaikka pinta joskus sattuisikin kolhiintumaan. Ajattomat panDOMO-pinnat eivät ainoastaan säily hyvinä, vaan ne myös kestävät ajan trendejä. panDOMOn valmistaa Ardex – yksi maailman johtavista sementtipohjaisten rakennustuotteiden tekijöistä. 

Clarico-Text-Image
Clarico-Text-Image

Designbetoni panDOMO on helppo puhdistaa 


Designbetoni panDOMOlla toteutetut pinnat on helppo puhdistaa pyyhkimällä: erityisen helpoksi siivouksen tekee se, että pinta voidaan tehdä täysin saumattomaksi. Ilman hankalasti puhdistettavia saumoja puhdistustyö sujuu nopeasti ja vaivattomasti, ja pinnat säilyvät hygieenisinä, puhtaina ja uudenveroisina. 

Pinnat ja materiaalit ravintolan joka tilaan


Ravintolassa on monta käyttötarkoitukseltaan erilaista tilaa: ruokasali, keittiö, saniteettitilat ja aulatilat. Monipuolisesta valikoimastamme löydät täydelliset pintamateriaalit joka puolelle ravintolaasi. Tyylikkäällä panDOMO-designbetonillamme tai mikrosementtituotteillamme luot luonnonmukaista ja särmikästä pintaa, kun taas tekstiililaatoilla tai kokolattiamatoilla toteutat pehmeitä, lempeitä ja kaikua vähentäviä tiloja. 

Saat meiltä myös parketit, vinyylit, laminaatit, muovimatot, muovilaatat, keraamiset laatat, epoksipinnoitteet, polyuretaanipinnoitteet, betoni- ja epoksimaalit sekä muovi- ja hovilaatat. Kokonaisuuden kruunaavat laadukkaat kynnys- ja sisääntulomatot, jotka voidaan leikata tarkalleen tilaan sopiviksi. 

Clarico-Text-Image

Referenssit

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.