True
Uniikit sisustusmatot ja kokolattiamatot

Uniikit sisustusmatot ja kokolattiamatot

Meillä on yksi Suomen laajimmista mattovalikoimista: voit valita joko lukuisista erikokoisista ja -mallisista matoista sopivan tai tilata täysin omia tarpeitasi varten räätälöidyn sisustus- tai kokolattiamaton. Maahantuomme tunnettujen huippumerkkien laadukkaita mattoja, joista löydät sopivan vaihtoehdon tilaan kuin tilaan.  Meiltä saat myös materiaalimyyntinä sekä asennuksella kestävää ja hyvää tekstiililaattaa. Tekstiililaatta on kulutusta kestävä ja ääntä vaimentava materiaali. Se sopii hyvin niin julkkisiin tiloihin kuin koteihin. 

Tutustu alla esiteltyjen eri valmistajien vaihtoehtoihin ja kysy rohkeasti lisää! Olet myös lämpimästi tervetullut tutustumaan valikoimaamme myymäläämme arkisin kello  9-17. Käytä Seprin ilmaisia asiakaspaikkoja pihalla.

Valikoimamme

Clarico-3 Columns Style 2

Edel Carpets – näyttävät irtomatot sekä kokolattiamatot 

Edel Carpetsin synteettisistä polyamideista sekä villasta valmistetut laadukkaat matot ovat erinomainen valinta kotiin sekä julkisiin tiloihin. Edel Carpetsin mattovalikoimassa on hillittyjä maanläheisiä sävyjä sekä kirkkaampia värivaihtoehtoja, jotka tuovat sisustukseen eloa. Tästä sarjasta teemme paljon suuria ja näyttäviä mattoja.


Edel Carpetsin matot räätälöidään ja suunnitellaan tarpeisesi mukaiseksi. Kaikki merkin matot valmistetaan Hollannissa.  


· villa · synteettiset materiaalit   ·  mittatilaus · kokolattiamatot ·  venematot

Clarico-3 Columns Style 2

Creatuft – ajattomat villamatot

Luonnollisen ja maanläheisen väriset Creatuft-villamatot ovat ajaton valinta laatua arvostavalle sisustajalle. Creatuft-villamattojen mallistossa on korkealaatuisia tuftattuja sekä Wilton-kudottuja mattoja useissa luonnonläheisissä väreissä. Voit tilata mittatilauksena juuri oikeanlaisen maton. Creatuftin matot ja kokolattiamatot sopivat niin koteihin kuin julkisiin tiloihinkin.


Materiaalina villa on luonnollinen, ekologinen ja kestävä valinta. Se tuntuu lämpimältä ja pehmeältä, ja villarasvan ansiosta villa on myös helppohoitoinen ja likaa hylkivä materiaali. 


· villa · tuftattu · Wilton-kudottu  · käsityö  ·  mittatilaus · kokolattiamatot ·  venematot

Clarico-3 Columns Style 2

Tasibel – maanläheiset sisalmatot 

Tasibelin sisalmatot valmistetaan luonnonmateriaaleista, joita voidaan myös yhdistää villan kanssa erilaisten tuntujen ja ilmeiden luomiseksi. Sisal on kasvikuituna luja ja erittäin kestävä materiaali sekä helppohoitoinen ja likaa hylkivä materiaali. Tasibelin sisalmatot ovat erityisen kestäviä, kosteutta sääteleviä ja ääntä vaimentavia mattoja, jotka luovat maanläheisillä sävyillään tilaan harmoniaa ja seesteisyyttä. 


Sisalmatot ovat erinomainen valinta kodin sekä toimiston lattiatekstiileiksi. Tasibelin matot tehdään mittatilaustyönä, ja maton valmistusmateriaali, väri sekä reunojen materiaali on sisustajan valittavissa. 

Sisalmatto sopii myös kokolattiamatoksi.


· sisalmatot · villa · mittatilaus · kokolattiamatot

Clarico-3 Columns Style 2

Bolon – kudottu vinyylimatto tai -laatta

Bolonin kudotut lattiapäällysteet sekä matot soveltuvat erityisen hyvin julkisten tilojen, toimistojen ja hotellien lattiamateriaaleiksi ja matoiksi. Ruotsalaisen Bolonin lattiamateriaalit on suunniteltu kestämään jatkuvaa kulutusta, ja ne ovat erittäin helposti puhdistettavissa. 

100% MALLISTOISTAMME SISÄLTÄÄ KIERRÄTETTYJÄ MATERIAALEJA
100% LATTIOISTAMME EI SISÄLLÄ FTALAATTEJA

Bolonin lattiapäällysteitä on saatavissa lukuisissa eri väreissä, koissa sekä muodoissa, ja ne valmistetaan mittatilaustyönä sisustettavaan tilaan sopivaksi. 

· vinyylimatto · vinyylilaatta  ·  mittatilaus  · kokolattiamatto
Clarico-3 Columns Style 2

Vorwerk – kulutusta kestävät tekstiililattiat 

Vorwerk valmistaa kulutusta kestäviä tekstiililattioita, jotka sopivat niin koteihin kuin julkisiinkin tiloihin. Vorwerkin tekstiililattia viimeistelee huoneen sisutuksen, vähentää kaikua tilassa, luo pehmeyden tuntua ja suojaa lattiaa. 


Vorwerkin lattiatekstiilit valmistetaan tuftaamalla tai kutomalla ekologisista materiaaleista Saksassa. Yritys hyödyntää kierrätysmateriaaleja, jotka on valmistettu tuotannossa syntyneestä tekstiilijätteestä heidän omalla kierrätyslaitoksellaan.

· tuftattu ·  mittatilaus ·
Clarico-3 Columns Style 2

Loook – laadukkaat matot käsityönä 

Loook-mattojen valikoimassa on Intiassa käsityönä solmittuja ja kudottuja villa-, hamppu- ja viskoosimattoja. Loook on belgialaisen BALCAEN NV:n mattovalmistajan vuonna 2008 lanseerattu mallisto. 


Loook-valikoimassa on 50 erilaista modernia ja upean väristä mallia, jotka sopivat niin kotiin kuin julkitilaan.  


· villa · hamppu   · viskoosi  · käsityö  ·

Clarico-3 Columns Style 2

B.I.C. Carpets – tuftatut ja Wilton-kudotut matot 

Laadukas B.I.C. Carpets -matto on tyylikäs ja aikaa kestävä sijoitus, joka vangitsee katseita ja luo tilaan luksuksen tuntua. Nämä ylelliset tuftatut ja Wilton-kudotut matot valmistetaan villasta ja synteettisistä materiaaleista. 


B.I.C. Carpetsin pehmeät luksusmatot tehdään käsin mittatilaustyönä asiakkaan tilaan ja sisustukseen sopivaksi. Valitset itse mattosi muodon, koon, kuvion ja materiaalin. B.I.C. Carpets -matot sopivat niin kotiin, julkisiin tiloihin kuin veneeseenkin.


· tuftattu · Wilton-kudottu · villa · synteettiset materiaalit · käsityö · mittatilaus

Clarico-3 Columns Style 2

Woodnotes – taiteellinen matto vangitsee katseen 

Woodnotes on kansainvälisesti tunnettu suomalainen designyritys, jonka paperista ja villasta valmistetut taiteelliset matot sopivat moderniin ja pohjoismaiseen sisustustyyliin. Woodnotesin-tuotteiden alkuperäisenä ideana oli yhdistää karun suomalaisen luonnon inspiroima taiteellinen luovuus arvokkaaseen käsityötaitoon ja kehittyneeseen teknologiaan hyödyntäen suomalaisia perusraaka-aineita, puuta ja paperia.  


Woodnotesin laajassa mattovalikoimassa on useita kauniita ruskean, valkoisen ja harmaan sävyisiä mattoja, jotka valmistetaan mittatilaustyönä kruunaamaan kodin tai julkitilan sisustuksen. 


· villa · paperi   ·  mittatilaus · kotimainen  · käsityö  ·

Clarico-3 Columns Style 2

Luis de Poortere – näyttävät villamatot

Luis de Poorteren  matot valmistetaan juquard kudotusta chenillistä. Kirjavat ja laadukkaat matot on valmistettu Belgiassa ja tuovat piristystä kodin ja julkisen tilan sisustukseen. 


Luis de Poorteren mattoja on saatavilla useissa ihanissa väreissä sekä trendikkäissä kuvioissa. Mattojen valikoimassa on sekä hillittyjä että kirkkaita vaihtoehtoja, jotka elävöitävät  tilan tunnelmaa. 


· chenill · villa · Wilton-kudottu   ·  mittatilaus ·

Clarico-3 Columns Style 2

Beni Ourain – käsinkudotut villamatot 

Paksusta villasta valmistetut Beni Ourain -villamatot tuovat lämpöä kodin tai toimiston sisustukseen. Beni Urain -matto on trendikäs valinta moderneine kuvioineen sekä suloisine hapsuineen.


Uniikkien Beni Ourain -villamattojen ulkonäkö saattaa vaihdella kappaleesta riippuen, sillä matot valmistetaan perinteisenä käsityönä Marokon Atlasvuoristossa, jossa Berber-heimon naiset solmivat matot kokonaan käsin. Beni Ourain -villamatto on erityisen helppo puhdistaa, sillä maton pinta on luontaisesti likaa hylkivää.  


· villa · käsityö ·

Clarico-3 Columns Style 2

VM Carpet – ekologinen ja kotimainen matto  

VM Carpetsin matot valmistetaan luonnollisista materiaaleista, kuten villasta ja puuvillasta lähituotantona Suomessa. Lähes kaikilla yrityksen matoilla on Avainlippu-merkki. Yritys käyttää uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä ja hyödyntää valmistuksessa syntyvät jätepalat.


VM Carpetsin mattoja saa standardikoon lisäksi myös mittatilaustyönä minkä tahansa kokoisena ja muotoisena.  · villa · puuvilla   ·  mittatilaus · kotimainen  ·

Lue lisää venematoista klikkaamalla venekuvaa!

            To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.