True
Kodit

Vinyylilaatat – tyyliä ja käytännöllisyyttä

Tyylikkäät wineo-vinyylilaatat tuovat mukavuutta niin kodin eri huoneisiin kuin julkisiin tiloihinkin. Vinyylilaatat kestävät hyvin kulutusta, tuntuvat mukavalle ja vaimentavat kaikua. Niitä voi yhdistellä lukuisiin muihin pintamateriaaleihin. 

Clarico-Text-Image

Tyylikäs vinyylilattia


Lattiamateriaaleilla on suuri merkitys tilan yleisilmeeseen. Tyylikäs wineo-vinyylilattia on oiva katseenvangitsija niin kodissa kuin myös ravintoloissa, hotelleissa ja muissa julkisissa tiloissa. Maahantuomme saksalaisen wineon upeita vinyylilaattoja ja laminaatteja. Monipuoliseen valikoimaan sisältyy toinen toistaan näyttävämpiä lattiamateriaaleja. 

Helppo puhdistaa ja nopea asentaa


Vinyylilaattojen polyuretaanipinnan ansiosta lattia kestää kulutusta ja hylkii likaa. Sen puhdistaminen onnistuu kätevästi imurilla ja mopilla. Helppohoitoisten wineo-vinyylilaattojen asennus on nopeaa, ja ne voi asentaa myös lattialämmityksen päälle. Vinyylilaatat asennetaan wineon omalle alusmateriaalille, jossa ei ole klooria, pehmittimiä tai liuottimia. Liimattavalle vinyylilaatalle on oma alusmateriaalinsa ja klikattavalle omansa. Asennuspalvelumme hoitaa työn puolestasi avaimet käteen -periaatteella. 

Clarico-Text-Image
Clarico-Text-Image

Vinyyli on ideaali alusta kodin arkeen


Vinyylilaatoista syntyy hiljainen, lämmin ja jaloille lempeä lattia, joka tekee kodistasi entistäkin mukavamman. Pehmeä vinyylilaatta on mainio alusta esimerkiksi jumppatuokiolle tai lasten leikeille. Vinyyli tekee tilan akustiikasta miellyttävän, sillä se vaimentaa kävelymelun minimiin ja iskuääniäkin jopa 13–17 desibeliä. Vinyylilaatoitetun kodin äänitaso ei siis karkaa käsistä vauhdikkaimmissakaan hetkissä, eikä lattialla tarvitse hiipiä, kun muu perhe on vielä unilla. Pehmeällä ja lämpimäntuntuisella vinyylilaatalla perheen pienimpien kelpaa vaikkapa nukkua päiväunet kesken leikkien!

Referenssit

 
 

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.