True

Avoimet työpaikat

Projektikoordinaattori 


Haluatko työn, jossa voit kehittää osaamistasi monipuolisten työtehtävien parissa? Olisitko seuraava tiimivahvistuksemme? Etsimme nyt Seprille projektikoordinaattoria kokoaikaiseen työhön Turkuun. 

▪ Mitä toivomme sinulta? ▪

Etsimme työnjohdon ja myynnin tueksi energistä, sosiaalista ja myyntihenkistä tekijää, joka tarttuu rohkeasti haasteisiin ja esiintyy sujuvasti. Emme edellytä hakijalta rakennus- tai sisustusalan kokemusta, mutta vaatimuksena on kyky työskennellä englanniksi, halu oppia uutta sekä erinomaiset sosiaaliset taidot. Työnkuva muotoutuu palkattavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Työnkuvan suorittaminen edellyttää käyntejä Seprin asiakkaiden luona, joten valitulla henkilöllä on oltava ajokortti.

Projektikoordinaattorinamme pidät langat käsissäsi mutta kykenet kuitenkin tilanteen mukaan joustamaan. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa työnjohdon avustaminen projektihallinnassa, myyntitehtävät sekä yhteydenpito asiakkaisiimme ja yhteistyökumppaneihimme. 

▪ Mitä me tarjoamme sinulle? ▪

Sepri on vuonna 1975 perustettu mattojen ja lattiapinnoitteiden erikoisliike. Meillä on yksi maamme monipuolisimmista pintamateriaalien valikoimista, ja suoritamme kaikkien pintamateriaalien asennukset avaimet käteen -paketteina julkisiin tiloihin, ravintoloihin, toimistoihin, hotelleihin ja koteihin. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn vakaassa yrityksessä. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten työtehtävien ja asiakaskohteiden parissa, kehittämään osaamistasi sekä ideoimaan uutta. Saat mahtavan työyhteisön, jonka ansiosta töihin on aina kiva tulla. Toimistomme sijaitsee paraatipaikalla Turun sataman kupeessa. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät työterveyspalvelut. Palkkaus sopimuksen mukaan.  

▪ Oletko sinä etsimämme projektikoordinaattori? ▪

Lähetä viesti tai soita meille ja kerro lisää itsestäsi! Minna Elomaa, 0500 935 303, minna.elomaa@sepri.fi. Työ alkaa heti, kun löydämme sopivan tekijän. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat kysyä lisää tarjoamastamme työstä.

Clarico-Text-Image

Mattoasentaja 


Oletko sinä etsimämme mattoasennuksen ammattilainen? Rekryämme nyt asentajia Turkuun!  

▪ Mitä toivomme sinulta? ▪

Etsimme työntekijöitä, joilla on alan työkokemusta sekä reipas ja oma-aloitteinen asenne. Työn määrä on sovittavissa, joten ota rohkeasti yhteyttä, olitpa sitten valmis kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen! 

▪ Mitä me tarjoamme sinulle? ▪

Sepri on vuonna 1975 perustettu mattojen ja lattiapinnoitteiden erikoisliike. Meillä on yksi maamme monipuolisimmista pintamateriaalien valikoimista, ja suoritamme kaikkien pintamateriaalien asennukset avaimet käteen -paketteina julkisiin tiloihin, ravintoloihin, toimistoihin, hotelleihin ja koteihin. Tarjoamme sinulle loistavan työpaikan vakaassa yrityksessä. Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa erikoiskohteissa, joiden parissa voit kehittää ammattitaitoasi. Saat mahtavan työyhteisön, jonka ansiosta töihin on aina kiva tulla. 

▪ Oletko sinä etsimämme ammattilainen? ▪

Lähetä viesti tai soita meille ja kerro lisää itsestäsi! Jasu Elomaa, 0400 505803, jasu.elomaa@sepri.fi. Työt alkavat heti, kun löydämme sopivat tekijät. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat kysyä lisää tarjoamastamme työstä. 

Clarico-Text-Image

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.