True
Mikrosementti

Topciment-mikrosementti – saumatonta ja tyylikästä pintaa

Topciment-mikrosementti tarjoaa monipuolisia sisustusmahdollisuuksia, joissa vain suunnittelijan mielikuvitus on rajana! Tällä kestävällä mikrosementtipinnoitteella saadaan aikaan kestävää, näyttävää ja saumatonta pintaa. Espanjalaisen Topciment-mikrosementin valikoimaan kuuluu useita erilaisia mikrosementtejä sekä lukematon määrä erilaisia värivaihtoehtoja, eli voimme räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaisen lopputuloksen. 

Ympäristöystävällinen Topciment-mikrosementti sopii hyvin sekä julkisiin tiloihin että kotiin, uudiskohteisiin ja remontoitaviin tiloihin. Sitä voidaan asentaa lattioihin, seiniin ja kattoihin sekä myös märkätiloihin. Mikrosementillä lattia ja seinät saadaan yhdistymään yhdeksi saumattomaksi kokonaisuudeksi. Topciment-mikrosementistä on valittavana neljä eri pintakarkeutta asennuskohteesta riippuen. 

Olemme asentaneet Topciment-mikrosementtiä jo yli kymmenen vuoden ajan ja todenneet sen laadukkaaksi materiaaliksi, jota voimme vilpittömästi suositella vaativiinkin kohteisiin. Asentajamme ovat saaneet koulutuksen Topciment-mikrosementin asentamiseen valmistajan Espanjan tehtaalla. Käsityönä tehtävä asennus takaa asennuskohteen lopputulokselle ainutlaatuisen ja uniikin luonteen. Voit tilata meiltä joko pelkän Topciment-mikrosementtimateriaalin tai avaimet käteen -paketin asennuksella.

Tutustu Topciment-mikrosementtiin tarkemmin >>

MIKROSEMENTTI KYLPYHUONEISSA  

Mikrosementti voidaan asentaa suoraan laatan päälle mikäli vesieristys laattojen alla on kunnossa ja laatat ovat kiinni pohjassa. Jos asennus on mahdollista vanhan pinnan päälle ilman purkutöitä, remontista tulee nopeampi ja kustannustehokas. Mikrosementti koostuu useista ohuista kerroksista ja vaiheista. Asentajan kädenjälki on aina uniikki. Oikea asennus ja ohjeiden noudattaminen on tärkeää.

YLEISIÄ OHJEITA MIRKOSEMENTIN KÄYTTÄJÄLLE

Kuukausi valmistumisen jälkeen mikrosementti saavuttaa halutut kovuusarvot ja kemikaaliset kestävyysarvot. Siksi on noudatettava varovaisuutta ensimmäisen kuukauden aikana:

        - 24 tuntia valmistumisen jälkeen voit kävellä mikrosementillä.
        - Suosittelemme suihkun käyttöä vasta kolmen päivän päästä mikrosementtipinnan asentamisesta.
        - Pintojen peittäminen kahden ensimmäisen viikon aikana estää sementin kuivumisen, joten älä laita mikrosementin päälle         mattoja tai mitään suojia, kuten suojalevyjä tai -papereita. 
        - Älä jätä lattialle suoraan shampoota tai saippuaa, koska niissä on syövyttäviä aineita ja voivat jättää jälkiä. Shampoopullot         kannattaa säilyttää telineissä eikä lattialla.
        - Älä jätä pannuja tai kattiloita suoraan työtason päälle, koska lämpö voi pitkällä aikavälillä vaurioittaa pintaa. 
        - Keitto- tai hella-alueen takaseinä tulee puhdistaa säännöllisesti.
        - Vältä pitkäaikaisia kosteuksia, kuten märkiä mattoja ja pyyhkeitä lattialla tai vettä vuotavia kukkaruukkuja.
        - Kivet ja hiekka voivat naarmuttaa pintaa.
        - Vältä iskuja ja kitkaa kovien ja raskaiden esineiden kanssa. Jos haluat siirtää huonekaluja "nosta ja laske" – älä koskaan vedä.
        - Suosittelemme suojaamaan lattiaa huonekaluilta tai huonekalujen jaloilta, kuten metallijaloilta ja teräviltä pinnoilta, jotka                    saattavat olla haitallisia mikrosementille. Pehmikkeiden käyttö huonekalujen alla on suositeltavaa.

PESU

Mikrosementti puhdistetaan neutraalin PH:n aineilla, ja puhdistuksessa vältetään kloria, valkaisuainetta ja ammoniakkia. Suosittelemme mikrosementin säännöllistä pesua oikeilla aineilla suoja-kerroksen synnyttämiseksi. Puhdistamiseen suosittelemme Topcimentin ekologista ja tehokasta Ecoclean-pesuainetta, jota saat meiltä. Sen käyttö aloitetaan vasta, kun asennustyön valmistumisesta on kulunut kaksi viikkoa. Ecoclean soveltuu nimenomaan mikrosementtipintojen puhdistukseen, ja se putsaa myös vaikean ja pinttyneen lian. (Käyttö: Sekoita 40 ml tuotetta 5 litraan vettä. Levitä mopilla ja huuhtele.)

Huolto-ohjeet 

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.